Marvel palapelit

Marvel elokuvista ja TV-sarjoista tehdyt palapelit

Astu supersankareiden maailmaan! Marvel on ympäri maailmaa tunnettu elokuvien, tv-sarjojen sekä sarjakuvien tuottaja, jonka universumiin kuuluu vaikka millä mitalla väkivahvoja, kekseliäitä ja ainutlaatuisia supersankareita sekä heidän kuumottavia arkkivihollisiaan.

Marvelin rakastettujen oikeutta puolustavien hahmojen joukkoon kuuluu niin Iron Man, Spider Man, Black Panther, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Thor, Captain America, Doctor Strange kuin monia muitakin. Nämä hahmot seikkailevat jo monien leikeissä, peleissä, kirjoissa kuin telkkarissakin. Nyt myös näissä palapeleissä.

Meidän valikoimastamme löydät sekä perheen pienimmille Marvelin hahmojen faneille sopivia 60 palan palapelejä, kuin myös vähän vanhemmillekin lapsille soveltuvia 300 palan palapelejä tai jopa 1000 palan palapelejä, jotka ovat juuri sopivan haastavia aikuisille tai vaikka ystävien kanssa yhdessä tehtäväksi.

Uppoudu palojen yhdistämiseen ja katso kuinka suosikki sankarisi heräävät eloon! Taattua viihdettä teemasta tinkimättä ja sopivaa vastapainoa sarjakuvien lukemiselle tai elokuvan katselululle. Lähde matkalle kohti Spider universumia tai yhdistä voimasi Kostajien – The Avengers sarjasta tuttujen tiimiläisten kanssa.