Harry Potter palapelit

Huippusuositut Harry Potter palapelit

Harry Potterin tarina sai alkunsa J.K Rowlingin kynästä 1997, jolloin ensimmäisin seitsemän kirjan sarjasta julkaistiin englanniksi. Sen jälkeen tämä kuuluisa velho on seikkaillut tiensä niin elokuviin, leluihin kuin myös peleihin ja muihin oheistuotteisiin.

Nyt kaikenikäiset Harry Potter fanit pääsevät nauttimaan tämän sarjan tutuista fantasia hahmoista sekä elokuvista tutuista maisemista näiden upean yksityiskohtaisten palapelien muodossa.

Palapeleiien kuvituksista voit löytää mm. Ron Weasleyn, Hermione Grangerin ja Hagrid-jätin, Harry Potterin luotto ystävät tai hänen vihollisiaan, Lordi Voldemortin ja tämän joukot ja paljon muita. Näistä värikkäistä ja tarkan kuvan omaavista palapeleistä nauttii taatusti jokainen aito Potter-fani, niin nuorempi kuin vanhempi.

Jokaisen makuun löytyy taatusti jotain, sillä palapelejä löytyy useassa eri koossa ja näin eri tasoisille tekijöille mm. 100, 200, 300, 500 ja 1000 palan palapeleinä.

Mikäli pidät enemmän kolmiulotteisesta rakentelusta ja kaipaat uutta haastetta tekemiseen, kannattaa kurkata upea Tylypahkan Suuri Sali 3D-palapeli, joka tuo sinut käsinkosketeltavasti Tylypahkan velhokouluun ja sen pihapiiriin. Oletko valmis astumaan Harry Potterin taikamaailmaan?