Frendit

Täältä ei valitettavasti löytynyt mitään...

Frendit-sarjan palapelit

”I’ll be there for you.” Kuuletko jo sen mielessäsi, tuon tutun tv-sarjan alkutunnarin? Frendit ovat taas täällä, mutta tällä kertaa he jättivät tv ruutunsa ja sen sijaan hyppäsivät mukaan näihin hauskoihin ja nostalgiaa säteileviin palapeleihin!

Frendit eli englanniksi F.R.I.E.N.D.S on hittisarja vuosilta 1994-2004, joka on jäänyt monen katsojan sydämiin muistuttaen heitä ystävyyden voimasta, sen merkityksestä sekä hauskoista yhdessä koetuista kommelluksista.

Palapeleistämme löydät tämän sarjan elämäniloisen konkkaronkan: Rossin, Rachelin, Monican, Phoeben, Chandlerin ja Joeyn. Jos etsit rentouttavaa tekemistä, jota tehdä yhdessä useamman ihmisen kanssa, palapelit ovat loista valinta tällaisiin hetkiin.

Nyt voit kerätä omat ystäväjoukkosi näiden rakastettujen hahmojen sekä muistojen ääreen, nauttien samalla yhdessä tekemisestä näiden palapelien merkeissä. Takuuvarma hankinta Frendien faneille sekä palapelien ystäville! Kaikki Frendit palapelimme ovat 1000 palan palapelejä, jotka ovat haastavuustasoltaan keskivaikeita.