Joulupalapelit

Nyt sitä saa, nyt sitä saa, palapelit pukin konttiin! Täältä löydät kaikki ihanimmat jouluaiheiset palapelimme niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Valittavana on useita eri kokoja.

Jos olet yhtään joulu-ihminen, joulupalapeli on ehdoton hankinta itselle tai perheelle lahjaksi, ja miksei ystävällekin, joka arvostaa joulua yhtä paljon (tai palapelien tekemistä) kuin sinä. Mikä olisikaan antoisampaa kuin yhdessä tekeminen. Joulupalapelin avulla tuot joulun tunnelman kotiisi: Näiden palapelien kuvista suorastaan hehkuu lämpö, rauha ja piparin tuoksu.

Pue villasukat jalkaan, kääriydy lempi vilttiisi ja nauti joulun ajan pyhistä rentoutuen näiden kauniiden ja rauhaisaa tekemistä tarjoavien palapelien parissa, yksin tai yhdessä. Näistä voi nauttia vaikka koko joulukuun ajan tai miksei myöhemminkin, jos oikein alkaa joulututtaa!

Näissä upeissa kuvituksissa pääset osaksi korvatunturimaisia lumisia kyliä ja maisemia, aattoillan vilinään ja vilskeeseen itse Joulupukin kanssa turvallisen matkan päästä tai vaikkapa nauttimaan ihanasta joulun tunnelmasta jonkun toisen koristeltuun olohuoneeseen, jossa lahjat jo odottavat kuusen alla.

Vaikka Joulu on vain kerran vuodessa, nyt sen syvää rauhaa, tuikkivia valoja, koristeltua kuusipuuta tai takkatulta kaipaavat pääsevät palaamaan näihin tunnelmiin aina uudestaan ja uudestaan ja milloin vaan.