Frozen palapelit

Ihanat Frozen palapelit tytöille

Oletko valmis astumaan huurteiseen seikkailuun yhdessä Disneyn Frozen elokuvista tuttujen hahmojen kanssa, nyt palapelien muodossa!

Näiden pienemmille että vähän isommille Frozen faneille suunnattujen palapelien joukosta löydät rakastettuja tuttuja kasvoja kuten jääkuningatar Elsan, hänen siskonsa Annan, Kristoffin ja hänen uljaan ratsunsa Sven-poron sekä ihanan hilpeän lumiukko Olafin. He seikkailevat nyt Frozen 2 -elokuvasta tutuissa maisemissa näissä ihanissa lapsille suunnatuissa palapeleissä.

Palapelejä on eri kokoisia, joista helpoimmat 24-70 palan palapelit sopivat hyvin perheen pienemmille lapsille ikävuosista 3-4 vuotialle, kun taas 100-160 palan palapelit sopivat hieman vanhemmille, noin 5-6 vuotiaille lapsille. Joukkoon mahtuu myös muutama suurempi palapeli kooltaan 1000 palaa, jotka sopivat täydellisesti 14 vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille ja nuorille.

Nämä hieman haastavammat 1000 palan palapelit sopivat myös täydellisesti perheenä yhdessä tehtäväksi lasten ja nuorten kanssa. Kerätkää siis kotijoukkonne ja asettukaa mukavasti yhdessä nauttimaan pakkaspäivistä näiden lasten rakastamien disney hahmojen ja lumisten maisemien pariin. Näissä palapeleissä on taikaa!