5000 palan palapelit

Haastavat 5000 palan palapelit

Tältä sivulta löydät aikuisempaan makuun suunnattuja, todella monen palan aikuisten palapelejä, joista riittää hupia tunneiksi, päiviksi ja jopa viikoiksi! Näiden valtavien 5000 palan palapeleissä tekeminen ei taatusti lopu kesken ja pääset laittamaan aivonystyräsi kunnolla töihin, rennon keskittyneesti uppoutuen tekemiseen.

Voit tehdä palapeliä yksin tai yhdessä isommalla porukalla, mihin nämä suurimmat palapelimme sopivat vallan mainiosti. Palapelit sopivat niin illan istujaisten huviksi rennon rupattelun lomassa kuin myös rentojen ja hitaiden viikonloppujen yhteiseksi puuhaksi taikka vain omaksi iloksi.

Palapeliä voi tehdä myös yhdessä perheen kanssa, mutta otathan kuitenkin huomioon, että nämä ovat todella suuria ja sen verran haastavampia palapelejä, että ne eivät kuitenkaan tämän takia sovellu ihan perheen pienimmille.

Nämä palapelit toimivat myös hauskana lahjana, joka tuo iloa ja yhteistä tekemistä tai omaa aikaa pitkäksi aikaa lahjan saajalle. Jos pidät palapelien tekemisestä tai harrastat niitä tai kaipaat uusia haasteita, tarjoavat nämä suurimmat palapelimme takuulla rahoillesi vastinetta. Näissä palat eivät todellakaan lopu kesken!

Tällä hetkellä saatavilla on kahdenlaisella teemalla: Ensimmäisen generaation Pokemon hahmot, jotka ovat monelle 90-luvun alussa syntyneille tuttu ja nostalginen ilmestys, sekä planeetta kartasto, jossa pääset uppoutumaan avaruuden ihmeisiin ja järjestämään planeetat oikeaan järjestykseen.