1500 palan palapelit

Suositut 1500 palan palapelit netistä

Tästä kategoriasta löydät paljon valmistajien kuten Castorlandin, Clementonin, Treflin ja muutamien muiden upeita ja yksityiskohtaisia palapelejä paremmin aikuisten makuun suunnatuilla kuvituksilla.

Palapeleissä komeilee niin upeat jylhät vuoristomaisemat, kuin myös maailman perintökohteita sen eri kolkista, useita luonnonkauniita paikkoja sekä houkuttelevia kaupunkimaisemia ja silmiä hivelevää arkkitehtuuria, tunnelmallisia maalauksia sekä erilaisia eläimiä.

Anna mielesi vaeltaa näiden palapelien uskomattoman käsinkosteletavissa kuvissa ja niiden väreissä – niiden kautta voisi melkein kuvitella olevansa ulkomailla. Näiden palapelien avulla se onnistuu pienemmältä vaivalla ja reippaasti lentolippua halvemmalla omassa kotonasi tai muualla.

Nämä 1500 palan palapelit ovat haastavuudeltaan keskivaikeita ja siis haastavampia kuin vastaavat 1000 palan palapelit. Niistä riittääkin mukavaa puuhastelua niin yhdelle hengelle kuin useammallekin. Tämän kokoiset palapelit eivät myöskään ole heti läpi kaluttuja, vaan hupia riittää varmasti kertaan jos toiseenkin.