100 palan palapelit

Ihanat 100 palan palapelit lapsille

Nämä pienemmät ja nopeammin valmistuvat 100 palasen palapelit on suunnattu sekä perheen pienimmille että hieman vanhemmille lapsille ja niissä seikkailee sekä tv:stä että elokuvista tuttuja satuhahmoja sekä supersankareita, ihania ja leikkisiä eläinystäviä ja fantasia olentoja.

Näiden palapelien kuvitukset ovat todella upeita ja iloisen värisiä ja niissä on lisäksi paljon lapsia kiehtovia hienoja yksityiskohtia. Näiden kautta lapsi voi uppoutua mitä mielenkiintoisempiin mielikuvitusmaailmoihin.

Kaikkien lapsille ja nuorille suunnattujen palapeliemme ikäsuositus on noin 5:stä ikävuodesta ylöspäin. Palapelien tekeminen on hauskaa ja rentoa yhteistä tekemistä ihan koko perheelle, jonka avulla voi luoda onnellisia muistoja, jotka kantavat vielä pitkään.

Vähän vanhemmat lapset pystyvät tekemään näitä jo itsenäisesti ja heille voi olla vaihtoehtona myös nämä 500 palan palapelit. Palapelien tekeminen on erinomainen tapa lapselle kehittyä motoriikkassa sekä 3d-hahmotuskyvyssä. Yhdessä tekeminen kehittää myös vuorovaikutustaitoja ja kärsivällisyyttä. Aikuisten tulee aina valvoa pienen lapsen leikkimistä.