Jan Van Haasteren palapelit

Näyttävät Jan Van Haasteren palapelit

Näissä monenkirjavissa ja sarjakuvamaisissa elämää pursuavissa palapelien kuvituksissa seikkailee jos jonkinlaista kulkijaa. Voit sukeltaa viinitarhurien arkeen – tai viinitynnyriin kuten osa vierailijoista!?, näkemään koko viininvalmistusprosessin alusta loppuun, kunnes se päätyy parempiin suihin.

Voit myös löytää itsesi keskeltä suuremmoisia syntymäpäiväjuhlia, josta ei puutu vieraita, tekemistä tai siivoojalta siivottavaa: onhan pihalle hankittu karusellikin!

Mikäli rennompi meno on enemmän sinun juttusi, voit aina eksyä historian havinaan museovieraiden joukkoon ihastellen mitä kaikkea mielenkiintoista ympäriltä löytyy tai sitten lähteä hiekkarannalle kasaamaan hiekkalinnoja yhdessä ystävien kanssa.

Nämä palapelit sopivat vallan mainiosti porukalla tehtäviksi. Palapeleissä on useita teemoja, joten voit valita juuri teidän tunnelmaanne sopivan. Jan Van Haasteren palapelit voivat taata, että sinulla ja poppoollasi riittää näissä paloissa nähtävää sekä hauskoja yllätyksiä sitä mukaa, kun palapeliä kasaa ja siinä olevat kuvat valmistuvat.

Nämä 1000-3000 palan palapelit ovat lähtökohtaisesti aikuisille suunnattuja niiden haastavuuden vuoksi, mutta ovat varmasti myös hauska kokemus vähän vanhemmille lapsille .

500 palan palapeli, jonka kuvien mukana voi matkustaa pohjoisen lumisille tuntureille ja hypätä poron selkään osana porovaljakkojen mestaruusottelua, soveltuu myös lapsille ja nuorille, ikäsuosituksena 9 ikävuodesta ylöspäin.

Jan Van Haasteren palapelit ovat hyvin eläväisiä ja saman kaltaisia kuin Wasgijin palapelit.